Cine suntem

Declarație de VIZIUNE

TOUCHED COLLECTION (în continuare TC) lucrează cu femei pe care le împuternicește ca prin transformarea vieților lor să devină sau să continue a fi mămici dedicate.

MISIUNE

TC oferă consiliere, orientare, formare și reintegrare profesională pentru independența financiară a mamelor aflate în dificultate.

VALORI

 • Integritatea
 • Excelența
 • Etica
 • Empatia
 • Dăruirea.

Touched Collection are atât obiective sociale cât și financiare.

OBIECTIVELE SOCIALE

 1. Organizarea unui grup de suport prin terapie ocupațională individuală și de grup, deprinderea abilităților practice, implicarea mamelor în manufacturarea bijuteriilor /accesoriilor și în distribuția acestora (vânzare directă 1/1 sau la târguri), întocmirea CV-ului, simulare de interviu în vederea angajării, facilitarea de cursuri de instruire, mentorare și acces la materiale informative și de formare profesională.
 2. Formare, orientare și inserție profesională: prin cursuri de manufacturare organizate pe 3 nivele și cursuri de distribuție şi crearea de locuri de muncă pentru mame.
 3. Impact social pozitiv și implicarea comunității.

OBIECTIVELE FINANCIARE

 1. Creșterea independenței financiare a mămicilor: fiecare mamă din Centrul Maternal “Casa Agar” în perioada rezidenței (9-12 luni) este remunerată pentru bijuteriile manufacturate și comercializate.
 2. În 2014 ne-am propus și susținerea fostelor mămici rezidente şi a altor mămici din comunitate, în vederea independenței sau creșterii independenței lor financiare (www.touchedromania.org).
 3. Parte din venituri susține parțial şi activitatea socială a Centrului Maternal “Casa Agar”.

Publicul țintă este format din femei 20 – 45 ani, interesate de frumos, de accesorizarea ținutei, de bunul gust și de produse hand-made, persoane care achiziționându-le și le oferă personal sau le pot dărui.

La sfârșitul anului 2012 am lansat și câteva categorii de vouchere: Voucher cadou (ofertă pentru produs și pentru serviciu), Fun Voucher pentru mama și copilul și pentru evenimente speciale (ex. zi de naștere), Voucher pentru mireasă (ofertă pentru produs și pentru serviciu). Vezi modele vouchere la rubrica CE FACEM /PRODUS.

În 2013, am creat modele de cutii de bijuterii pentru copii şi doamne, iar ca test inele pentru şervetul de masă.

La partea de SERVICII, organizăm Ateliere de creaţíe atât pentru copii, cât şi pentru doamne /domnişoare, pentru mama și copilul sau team building pentru Companii /persoane juridice. Vezi detalii la rubrica CE FACEM /SERVICII.

Comments are closed.