Doneaza


1. Donează puțin sau mult
 contribuim împreună la succesul și șansa acestor mame de a rămâne alături de copiii lor, de a fi independente financiar, responsabile în viața personală, în viața copiilor lor și în societate.

2. Donează și tu 2% din impozitul pe venit pe care l-ai plătit deja în 2013 și ajută-ne să salvăm copiii și mamele aflate în situații de dificultate/ abandonul copilului.

3. Persoanele juridice pot dona 20% din impozitul pe profit în limita a 3 la mie din cifra de afaceri a companiei, conform Codului Fiscal, Cap III , Art 31 (4), încheind un contract de sponsorizare cu organizaţia pe care dorește să o susţină, contribuind astfel la susţinerea unei cauze neglijate în România şi anume copiii în dificultate.


Alte donații pot fi:

 

 

4. Cele mai multe mame din Centrul Maternal  pleacă cu chirie și orice piesă de mobilier în bună stare dar de carenu aveți nevoie (scaune, masa, pat, saltea, pătuț, dulap etc) sau mobilier pe care le schimbați cu altul nou /modern, pentru aceste mame reprezintă o resursă foarte importantă.

5. Pentru copiii din Spitalele de Copii (Fundeni, Budimex, IOMC) este nevoie de pampersi (nr. 3 si 4) si produse pentru ingrijire copii + medicamente + voluntari.

6.  Îmbrăcăminte /încălțăminte noi sau în stare bună si alimente pentru mame si copii /familii aflate în nevoie.

7. Produse de igienă și curățenie.

Contactați-ne la contact@touchedcollection.org sau la telefon 0733.375.082.

Ajutor pentru mame si copii in situatiii de risc

Împreună putem face mai mult!

Comments are closed.