Testimoniale

Feedback al unei mame beneficiare a seminarului deprinderi de viață independentă:

“Întâlnirea a fost foarte interesantă. îmi doream demult o astfel de reuniune. Am primit răspunsuri la problemele care mă apăsau. Îmi doresc foarte mult ca ceea ce mi s-a explicat să pun în practică. Experiența și cunoștințele fetelor de aici reprezintă o provocare pentru mine în ceea ce voi face în continuare cu copilul meu. Pot și vreau să cred că aici pot găsi suportul necesar pentru a-mi încărca bateriile. Faptul că am venit aici, că am întâlnit persoane cu aceeași situație cu a mea, mă motivează să trec mai ușor peste problemele cu care ma confrunt. Nu mă așteptam ca participarea la aceste întâlniri poate fi motivantă și relaxantă. Doar în filme am văzut așa, nu știam că și la noi pot fi posibile astfel de discuții libere, pe care doar la psiholog le pot avea și nu pot ajunge acolo din cauza prețurilor. Mulțumesc pentru întâlnire!”

Feedback din partea mamelor angajate privind colaborarea cu echipa TC:

M.R. “La TC – D-na C. m-a învățat să fiu mai organizată, D-na L. să fiu punctuală (să nu mai întârzii), D-na A. m-a învățat să îmi termin norma la timp”.

D.N.“Pentru mine, la TC în 2013 norma și nr. de ore a fost potrivit, mai ales că am putut lucra mai mult de acasă.”

A.B.“Am colaborat cu echipa TC foarte bine. De ex. D-na C. m-a încurajat de fiecare dată, este mulțumită de mine și mă bucur când îmi spune asta.”

Iată și câteva testimoniale ale participantelor la workshop-urile de creație:

“Pentru mine, atelierul de manufacturare (workshop) reprezintă un timp cheltuit cu folos, prin care am ocazia să ofer un mic ajutor celor care au nevoie. Participând la aceste ateliere, în cazul meu mai multe participări (pentru că vei vrea cu siguranță să revii mereu după prima experiență) nu sunt doar un simplu participant, ci redevin copilul care are ocazia să învețe cum să își exprime creativitatea în designul unei perechi de cercei, a unui colier, brățări etc, bijuterii care vor bucura pe cineva drag sau poate chiar pe mine. Nu în ultimul rând, este un mod de a evada cu prietenele sau colegele mele pentru câteva ore într-o lume de mărgele colorate în care lăsăm deoparte toate grijile noastre și devenim artistele cele mai talentate din lume“. Denisa Bolohan, VODAFONE.

“Bijuteriile Touched Collection reprezintă mult mai mult decât un obiect frumos și prețios. Reprezintă speranțele unor mame de a oferi copiilor un viitor lipsit de violență. Atunci când am organizat workshop-ul și târgul de bijuterii Touched Collection și le-am prezentat colegilor activitatea acestui ONG au fost mai mult decât dornici să se implice. Brățările personalizate ne vor aminti întotdeauna promisiunea noastră de a fi alături de femeile care trec prin experiența violenței domestice.” Denisa Mihai – AVON.

“Colaborarea dintre Kinstellar și Touched… ce pot să spun, doar că am îndrăgit ceea ce fac oamenii de aici din prima clipă și asta era cam acum 4 ani? Cam așa. De-atunci cred ca ne tot ajutăm unii pe alții, noi cu chestii practice de genul haine, jucării, bani și invitații de Crăciun, de Mărțisor sau de Paști la noi, ei cu… tot restul! Cu lecții de viață în principal. Și cu ce înseamnă să iei viața de la zero și să faci cu ea ceva minunat. Cum înveți pe cineva matur să înceapă să mănânce cu furculița, să scrie și să citească… și să aibă grijă de ea și de propriul copil. Cum doamnele care ajung la Touched descoperă nu doar că sunt bune la ceva, ci și la ce sunt ele foarte bune. Cum în loc de frustrări putem crea bijuterii mult așteptate la noi în fiecare an la mini-magazinul nostru de Crăciun, de 1 Martie sau de Paști. Totdeauna e inghesuială în jurul mesei aranjată cu migală și bun gust. Și purtăm cu mândrie bijuteriile cumpărate sau le facem cadou cu sufletul plin celor pe care îi iubim. Așa că da, Touched înseamna pentru noi foarte mult, pentru că, intr-adevar, ne-au «atins» și nouă sufletele.” Roxana Rădulescu – KINSTELLAR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *