eveniment social

Te invităm să îți rezervi ziua de 28 Iunie (de la ora 11.00) pentru un timp special de cumpărături, la Garage Sale!
Locul de întaânire are o arhitectură superbă, este o plăcere să petreci un timp în ” In Spayer Batiștei”, strada Batiștei nr. 24 A. 

La Garage Sale vei găsti produse dintre cele mai variate, obiecte vestimentare curate si călcate, accesorii, bijuterii hand made, cărți, jucării, elemente decorative, prăjituri home made etc.

Pentru că vrem să vă răsplătim generozitatea vom oferi prin tragere la sorți premii ce constau în cosmetice, bijuterii Touched Collection și obiecte vestimentare noi, oferite de către brandul autohton de haine Irenka.

Banii strânși în urma donațiilor și în urma vâmzării produselor donate, a prăjiturilor home made și a bijuteriilor Touched Collection, vor fi folosiți pentru a achiziționa alimente pentru Centrul Maternal “Casa Agar”, proiect ce luptă împotriva abandonului copilului.

Cumpărând vei face o faptă bună și poți fi și tu îngerul păzitor al unui copil în nevoie sau situație de risc.

Te așteptăm cu mare drag!
Fotografie: Te invitam sa iti rezervi ziua de 28 Iunie (de la ora 11.00) pentru un timp special de cumparaturi, la Garage Sale!
Locul de intalnire are o arhitectura superba, este o placere sa petreci un timp in " InSpayer Batistei", strada Batistei nr. 24A. 

La Garage Sale gasesti produse dintre cele mai variate, obiecte vestimentare curate si calcate, accesorii, bijuterii, carti, jucarii, elemente decorative etc. 

Pentru ca vrem sa va rasplatim generozitatea, vom oferi prin tragere la sorti trei premii ce constau in cosmetice, bijuterii Touched Collection si obiecte vestimentare noi, oferite de catre brandul autohton de haine Irenka.

Banii stransi in urma donatiilor si in urma vazarii produselor donate, a prajiturilor si a bijuteriilor Touched Collection, vor fi folositi pentru a fi cumparate alimente pentru Centrul Maternal Casa Agar, proiect ce lupta impotriva abandonului infantil.

Cumparand vei face o fapta buna, poti fi si tu ingerul pazitor al unui copil in nevoie.
Te asteptam cu mare drag!

Comments are closed.